Apa itu PG Mall ?

 Apa itu PG Mall?

PG Mall adalah 1st LOCAL E-COMMERCE PLATFORM (online shopping platform) yang berkonsepkan consumermerchant. Ada 'added value' disini, dimana pembeli dan penjual akan nikmati insentif (additional income) dari pihak PG Mall.  

PG Mall sentiasa pastikan harga produk dan perkhidmatan yang ditawarkan adalah rendah dan tidak membebankan pembeli.

Sebagai contoh; produk keluaran Nestle seperti Milo, Maggi, Kiub Ayam dan sebagainya merupakan keperluan menjadi lebih murah kerana dibeli dari OFFICIAL STORE di PG Mall. 

Hanya muat turun Apps PGMall dari Google Play dan Apps Store ke Smartphone anda. Berbelanja secara online ini dapatkan jimatkan duit minyak/tol dan jimatkan masa. 

Kualiti produk adalah terjamin dan selamat sampai ke pintu rumah pembeli dengan adanya kerjasama dari POS MALAYSIA.

Konsep consumermerchant ini adalah yang pertama di dunia yang mana boleh dapat insentif pembelian sendiri setiap kali membeli belah di PG Mall dan pembelian oleh pembeli lain yang mendaftar melalui referral link. 


Walaupun tidak menjual tetapi masih boleh dapat insentif pembelian sendiri dan pembelian orang lain melalui referral link. 

Pembeli diberi kuasa untuk membeli dan berkongsi kepada rakan-rakan apabila mereka berpuas hati dengan harga produk yang rendah dan caj kos penghantaran yang murah.

Ikuti langkah mudah ini.

Bagi 1st time SHOPPER, DAFTAR PERCUMA di PG Mall sebelum buat belian dan nak dapatkan referral link sendiri. Klik link ini 👇

https://bit.ly/PGmalldaftar
https://bit.ly/PGmalldaftar

Setelah selesai, anda boleh mula shopping dan rekomen pada rakan-rakan anda dengan gunakan referral link masing-masing. 

Selamat mencuba dan membantu.

✅PGMall Malaysia's No.1 Local E-Commerce. 
✅ConsuMerchant sharing World No.1 E-Commerce Business Model.

#pgmall #onlineshoppingviral 
#consumermerchant #localecommerce #ecommerce

0 Response to "Apa itu PG Mall ?"

Post a Comment